Vineri, 29 Martie 2024

Noi membre în Reuniunea Mariană la biserica „Sfântul Anton” din Baia Mare

Duminică, 21 noiembrie, de sărbătoarea „Intrarea în Templu a Maicii Domnului”, la biserica „Sfântul Anton” din Baia Mare s-au făcut noi primiri în Reuniunea Mariană.

Candidatele: Veronica, Viorica și Manuela s-au făcut vrednice de a fi admise între fiicele alese ale Preacuratei Fecioare Maria. Sfânta Liturghie, în cadrul căreia a avut loc și Rânduiala primirii în asociație, a fost oficiată de părintele dr. Mircea Manu.

Candidatele au rostit în mod solemn dedicația lor de slujire față de Fecioara Maria, propunându-și cu tărie ca neîncetat să Îi servească, cu credință și iubire.

În predica sa, în Biserica frumos împodobită, pregătită cu multă grijă pentru această Sărbătoare, părintele ne-a reamintit că Maria este mama tuturor, este mama îndurărilor și ajută tuturor celor care recurg la Dânsa pentru ajutor.

La final, candidatele au primit Diploma de marinistă și medalia Fecioarei imaculate, ca aducere aminte, pentru totdeauna, de Patroana lor cerească. 

Întreaga Biserică a intonat Imnuri de laudă Fecioarei Maria.

Evenimentul s-a încheiat cu o poză de grup, Părintele fiind înconjurat cu drag atât de marianistele nou-primite cât și de celelalte marianiste din parohie.

Mulțumim bunului Dumnezeu pentru frumoasa manifestare în cinstea Preacuratei Sale Mame. Mulțumim tuturor marianistelor care, cu discreție și dragoste, au muncit pentru ca primirea în cadrul Reuniunii Mariane să fie făcută cu atâta căldură.

Coman Mirela,

președintă eparhială a Reuniunii Mariane

 

 

 

 

000

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.