Vineri, 29 Martie 2024

40 DE ZILE PENTRU VIAȚĂ

Episcopia Greco Catolică de Maramureș, prin reprezentanții ei, s-a alăturat inițiativei „40 DE ZILE PENTRU VIAȚĂ”, care va avea loc la Baia Mare în perioada 1 martie- 9 aprilie 2017. 
Pe parcursul acestor 40 de zile, în peste 30 de tări, creștinii de toate confesiunile se unesc în rugăciune, post și veghe în scopul promovării vieții și pentru a spune un NU ferm avortului!
Așadar, invităm credincioșii Eparhiei noastre să se alăture acțiunii ce se va desfășura în acestă perioadă (1 martie-9 aprilie) în fața Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.
În linkul de mai jos, puteți să alegeți deja data și ora la care vreți să participați la manifestarea pro viață. Calendarul este conceput pentru a da siguranța că fiecare zi și oră a acțiunii va fi acoperită cu participanți, astfel încât veghea și rugăciunea în acest scop să nu fie întreruptă timp de 40 de zile.
http://40.proviata.ro/veghe/
În acest clip video găsiți o explicație a campaniei PROLIFE: https://www.youtube.com/watch?v=nChRfDWz0oQ&feature=youtu.be
Vă invităm, de asemenea, să urmăriți noutățile despre subiect direct pe pagina lor de Facebook:https://www.facebook.com/40zilebaiamare/
 

Biroul eparhial de presă

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.