Vineri, 29 Martie 2024

Olimpiada de religie greco-catolică, etapa județeană, va avea loc pe data de 18 martie

120 de elevi din Eparhia Greco-Catolică de Maramureș vor participa sâmbătă, 18 martie, la Olimpiada de Religie Greco-Catolică, etapa județeană. Ca în fiecare an, concursul se va desfășura simultan la Baia Mare, Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”, respectiv Satu Mare, la Școala Gimnazială „ Lucian Blaga”. După festivitatea de deschidere prevăzută la ora 9:30, elevii (60 la număr în Maramureș și 60 în Satu Mare) vor susține proba de olimpiadă (ora 10:00), urmată de prânzul luat împreună și vizită la unele obiective turistice din oraș. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 16:00.

Câștigătorii concursului din clasele VII – XII vor trece la următoarea etapă și vor participa, în perioada 25-28 aprilie, la Olimpiada Națională de Religie Catolică, la Timișoara.

Concursul este organizat de către Episcopia Greco-Catolică de Maramureș (Inspectori pr. dr. Ioan Codrea si prof. Adrian Cosmin Roman) în colaborare cu Inspectoratele Şcolare Judeţene Maramureş şi Satu Mare și conducerea școlilor gazdă.  

Biroul eparhial de presă

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.